dissabte, 17 de març del 2018

XXIII NITS MUSICALS AL BARRI 2018

divendres dia 8 de juny a un quart d'onze de la nit

al pati interior de l'associació de veïns
concert a càrrec de:
COR JUVENIL DEL CMMM





El Cor Juvenil del Conservatori Municipal de Música de Manresa es va fundar l'octubre de 1992. Per les característiques del grup, (nens amb veus blanques i noies entre 12 i 24 anys, cursant estudis musicals de grau professional), ofereixen un ampli repertori de tots els estils i èpoques ja que això és part de la seva educació musical.
Des de la seva fundació aquesta formació ha estat dirigida pel professor del centre Francesc Vallès, i com a cor de conservatori la raó de la seva existència és bàsicament pedagògica. Com exemple del seu repertori, al marge de la música popular, espirituals negres i cançons de tot tipus, ha interpretat obres de major envergadura com ara: Stabat Mater de J.B. Pergolesi; Four Songs de J. Brahms; A Ceremony Of Carols de B. Britten; Messe Basse de G. Fauré, Liturgical Suite de E. Butler, Laudate Pueri de F. Mendelssohn, entre altres.
El Cor Juvenil del CMMM ha ofert concerts a: Catalunya, Illes Balears, País Valencià, Euskadi i Astúries. França: Montereau (París) Festival Internacional de Música de Belfort Laval (Normandia). Ucraïna: Kharkov (Kharkiv) Alemanya: Bad Saulgau Austria: Viena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada